Om mig

Billederne der blev flere og flere
Lige siden jeg var helt lille, har jeg holdt rigtig meget af at tegne og male.
Det har været en naturlig hobby for mig, og billederne er gennem årene kommet til at fylde mere og mere af min tid, og glæden ved alverdens farver har hele tiden haft stor betydning for mine arbejder.

Jeg laver billeder, som jeg bliver glad af at kigge på, samtidig med at de sætter fantasien i gang. At jeg også nyder at lave dem er en velkommen bi-effekt, når man lægger mange timers arbejde i et billede.

Det har vist sig, at mine billeder også tiltaler andre end mig selv og min familie, så derfor sælger jeg ud af malerierne både på galleri og privat.

Er du interesseret i at høre nærmere om mine billeder, så kan du altid sende en mail til mig på maria@mariadinesen.dk. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 26 23 19 99.

Bestil dit yndlingsmotiv
En del af mine billeder er allerede kommet videre ud i verden, og er der et særligt motiv, som du godt kunne tænke dig at have et maleri af, så kan du til hver en tid lave en bestilling på et billede.

Du bestemmer størrelse motiv og eventuelle favoritfarver.

Baggrund
Udover at være autodidakt billedkunstner er jeg uddannet i kommunikation på Aalborg Universitet.

Tekst, billede, layout og projektledelse har fyldt mit arbejdsliv ud, hvor malerierne nu også godt og grundigt har slået rod og foldet sig ud.